Pěna dní [3] Dno neexistuje

Obdivuju kolegy, kteří pracující ve zpravodajství a navzdory tomu co se děje mají sílu dál informovat veřejnost a psát o tom, co musíme žít.. Já bych pravděpodobně skončil už před lety, asi tak pátej den, protože by mi došla slovní zásoba.

Průser, peklo, banda kreténů, dno a zmrdi.

Kecám, svět se nezbláznil, to jenom lidé. Jsou ovšem ochotni vzít sebou do blázince kdekoho a toho kdo nechce prostě vyhubí.

Možná bych dokázal vymyslet ještě nějaké adjektivum, ale proč se s tím mořit, když je to těm kreténům stejně jedno.

Co se objevilo minulej čtvrtek by v normální společnosti stačilo na pár let a na každou tu událost by se dlouho vzpomínalo, jako na neuvěřitelný zážitek.

Porevoluční ministr financí (Klaus) poslal do Ruska miliardu dolarů a nic si nepamatuje, ministr zdravotnictví (Arenbergr) si naopak vzpomněl na dost rozsáhlý majetek, který ovšem zapomněl napsat do svého majetkového přiznání, na Dominika Feriho si vzpomněla řada dívek v dosti znepokojujících souvislostech a já žiju stále rozháraným osobním životem a kdy můžu zdrhnu někom do lesů, kde to zatím naštěstí nikoho nezajímá.

Možná kromě sojky práskačky.

Už jenom tenhle stručný výčet, který jistě není úplný, (protože si hovno pamatuju) by před pár lety vyděsil každého čtenáře novin a uvažoval by o emigraci, protože nás vyděsilo — považte — že ministr Kalvoda se nechal oslovovat titulem doktor práv a při tom byl jenom prostým magistrem!

Ani s tou emigrací to dneska nevypadá, protože světu se nezbláznilo jenom to údolí mezi Krušnými horami, Krkonošemi a Šumavou, ale zbláznil se kompletně celý.

Ba ne, kecám, svět se nezbláznil, to jenom lidé. Jsou ovšem ochotni vzít sebou do blázince kdekoho a toho kdo nechce prostě vyhubí.

 

radio verze)

Tags

Podobné články

Close